ninassfoton.blogg.se

Mammas ena födelsedagspresent 💐

Kategori: AllmÀnt

Jag började lite med mammas födelsedagspresent som ni vet, men nu Àr den Àntligen klar. 
Bara Äterbruka sakerna till nÄgot fantastiskt.. 
 
En vanlig taco burk. Satte burken i varmt vatten sÄ etiketten försvann. Gjorde tre blommor av kaffefilter. Klipper filtret i olika storleken av hjÀrtan, snurrar hjÀrtana pÄ en pinne och tejpade med papperstejp. Snurrade tre hjÀrtan Ät gÄngen. NÀr detta var klart sÄ började jag att mÄla med vattenfÀrg, mÄlade ytterkanten med en mörkare fÀrg för att det skulle se mer verkligt ut. I burken satte jag en grön servett och drog lite hur som helst sÄ det blir fina blad.
 
 
 
 

Återbruk - Sjukt nöjd tjej

Kategori: AllmÀnt

 
Det Àr mÄnga som slÀnger denna sida. Men det gjorde inte jag. kunde inte vÀnta pÄ att köpa ett papper som skulle passa och ville inte ta mÄnga smÄ papper. SÄ helt enkelt vÀnde jag sida. MÄlade först med en blyerts löst, mÀttade, suddade, gjorde om.. NÀr jag tyckte det sÄg bra ut tog jag en tjockare svart penna och fyllde i. 
 
Ville ha en fin text med vÄrat namn sÄ kollade lite pÄ datorn och hittade ett som passade in. Rita av texten pÄ ett papper frÄn datorn, satte papperet mot fönstret och det större pÄ och började att skissa av. Tog en mindre svart penna och fyllde i texten.  NÀr jag kÀnde att jag var klar stoppade jag tillbaka i ramen och la nÄgra vita papper bakom. StÀllde tavlan dÀr jag tyckte att den passade in!  
 
 
Fanns en lika dan tavla pÄ en affÀr med en diamant för ca 500kr. SnÄl som man Àr gör man det sjÀlv och fÄr man Àven vÄra namn pÄ köpet helt gratis. Tog ca tvÄ tommar. 
 
Är grymt nöjd och riktigt stolt över mig,  
 
HÀr Àr resultatet. 
 

Vad skulle jag göra utan dig? 💞

Kategori: AllmÀnt

Â